Jeg har jagttegn og har gået på jagt det meste af mit liv, og har dyrket både haglbøssejagt og riffeljagt i stor stil.
Men jeg skal også være ærlig og indrømme, at jeg i de sidste årtier har prioriteret arbejdet med jagthundene højere end selv at skyde.

Jeg har haft hund siden jeg var 7 år gammel, og interessen for at arbejde med hunde, og specielt labrador formel 1, er i mit voksne liv blevet en større og større del af min dagligdag.

Jeg er uddannet jagthundeinstruktør og træner hund mere eller mindre hver dag, og deltager derfor også på en del markprøver, ligesom jeg deltager som apportør på større eller mindre godser.

Jeg driver kennelen Matsim Gundogs, hvor jeg som DKK-uddannet opdrætter lejlighedsvis har labrador ”formel 1” hvalpe til salg.

Jeg betragter min hunde som en del af min familie, hvorfor hundene bor indenfor i huset sammen med mig. Hvis dagene på jobbet bliver for lange, har hundene selvfølgelig hundegårde de kan være i, mens jeg er på job.

Jeg har taget eksamen/session i Trygfonden og har derfor hunde, som grundet deres gode sind, også er godkendte som besøgshunde på plejehjem og andre opholdssteder.

Jobmæssigt er jeg uddannet socialpædagog og arbejder med udviklingshæmmede mennesker.
Jeg elsker mit job, da det ligger dybt i mit dna at hjælpe andre, og derved gøre en forskel for disse mennesker.

Min umådelige trang til at hjælpe andre, er årsagen til at jeg har startet Retrievertræning.dk op, hvor jeg har et ønske om primært at arbejde med hvalpe/unghunde og deres ejere.

Målet er at få hjulpet hundeejere og deres hunde godt i gang med hvalpetræningen, da prægningen, motivationen og den korrekte træning, er fundamentet i enhver god markprøve/jagthund.

"Det er ikke ønsket om at vinde, der betyder noget - alle ønsker at vinde.
Det er viljen til at gå ud og forberede sig på at vinde, der betyder noget"